Acasa / Transport / Servicii Transport Brasov

Servicii Transport Brasov

Servicii Transport Brasov

Servicii Transport Brasov asigura modalitati optime de livrare a marfurilor, in timp util. Aceste servicii presupun, in acelasi timp, si un set de reguli bine definite, pe care atat societatea de profil cat si clientii trebuie sa le respecte. O firma de transport nu va raspunde niciodata pentru pagubele pricinuite de viciile ascunse prin ambalare, pe timpul furnizarii serviciului respectiv.

Daca se doreste transmiterea unei sume de bani, prin intermediul unei firme de transport suma nu poate depasi valoarea de o suta de mii de lei. Indiferent de tipul de Transport Marfa, perioada maxima de livrare nu va depasi sapte zile. In situatia in care nu exista adresa destinatarului, coletul se va returna expeditorului.

Servicii Transport BrasovFiecare firma de servicii de transport are si un birou de informare, relatii cu publicul si reclamatii. Orice client are posibilitate sa i se ofere asistenta si consultanta. Pot aparea inclusiv si anumite probleme. Astfel, clientii nemultumiti vor avea posibilitatea de a se adresa reprezentantilor societatii. In vederea clarificarii deficientelor constatate si pentru solutionarea acestora.