Acasa / Auto / Scoala De Soferi Brasov Cu Cutie Automata

Scoala De Soferi Brasov Cu Cutie Automata

Pot sa faca si femeile scoala de soferi Brasov cucutie automata?

Probabil nu stiati acest lucru dar, multe persoane se orienteaza mai nou spre scoala de soferi Brasov cu cutie automata. Acest lucru inseamna ca au posibilitatea de a face scoala pe o masina cu cutie automata.

In viitorul apropiat, dupa promovarea examenului teoretic, vor sustine si examenul practic pe o asemenea masina. Cei care vor promova examenul, vor putea conduce doar masini cu cutie automata.

De ce scoala de soferi Brasov cu cutie automata?

Unul dintre motivele pentru care multe persoane aleg aceasta solutie este confortul. Cele mai multe femei aleg acum sa faca scoala de soferi pe o masina cu cutie de viteze automata.

Scoala De Soferi Brasov Cu Cutie AutomataSe simt mai confortabil in timp ce se afla cu masina in trafic. Acest lucru se datoreaza faptului ca lipseste pedala de ambreiaj. Practic, soferitele calca doar pedala de acceleratie sau pe cea de frana.

De schimbul vitezelor se ocupa cutia de viteze, in mod automat. In plus, doamnele nu mai sunt nevoite sa indeparteze mana de pe volan. Faceau acest lucru pentru a schimba manual vitezele in trecut.

Deci, aceasta solutie este ideala pentru femeile care doresc sa faca scoala de soferi cat mai repede. Si pentru ca aleg scoala de soferi Brasov cu cutie automata, pot conduce orice masina cu cutie automata pe viitor.

Pot sa conduca si masini cu cutie automata?

Femeile si barbatii care fac scoala soferi Brasov cu cutie automata, pot conduce si masini cu cutie manuala. Pentru ca acest lucru sa se intample insa, trebuie sa ia niste lectii de condus.
Sunt necesare cel putin 6 ore de condus o masina cu cutie manuala. La sfarsitul orelor de condus o asemenea masina, vor da un examen practic. Trebuie sa promoveze acest examen, pentru a obtine dreptul de a conduce o masina cu cutie manuala.

Cel mai important detaliu aici este ca, nu mai trebuie sa sustina si examenul teoretic. Deci, vor da doar condusul. Cele mai multe femei insa, cand se invata cu o masina cu cutie automata, nu mai renunta. Nu mai sunt dispuse sa faca trecerea la o masina care are cutie manuala.

Check Also

Merita trecerea la o masina electrica?

Masinile electrice au devenit foarte populare iar vanzarile au crescut exponential in ultimii 2 ani …