Acasa / Casa si Gradina / Remorca Cu Macara

Remorca Cu Macara

La ce poate fi utila o remorca cu macara?

In viata de zi cu zi sunt mai mici sansele sa vedem o remorca cu macara decat un alt tip de remorca. Aceste remorci au dimensiuni mult mai mari si sunt folosite pentru diverse transporturi.

Ce marfa poate fi transportata cu o remorca cu macara?

Dupa cum bine stim cu totii, o remorca este atasata unui autoturism, unui tractor sau unui camion. Aceasta este folosita pentru a transporta diverse tipuri de marfa. De precizat este faptul ca exista remorci de diverse dimensiuni, utilizate pentru diverse tipuri de marfa.

Cand vine vorba despre produse agricole, se foloseste o remorca agricola tandem. In interiorul acesteia se pot transporta cereale, legume, fructe. Cand este nevoie de transportul marfurilor usoare, poate fi folosita chiar si o remorca usoara, atasata unui autoturism.

Remorca Cu MacaraExista insa situatii in care este nevoie sa fie transportate si marfuri grele si foarte grele. Acestea cu siguranta nu vor putea fi incarcate intr-o remorca manual. Exista marfuri care nu pot fi incarcate nici macar cu stivuitorul.

In aceste conditii este necesara o remorca cu macara. Macaraua unei astfel de remorci poate ridica greutati foarte mari. Exista de exemplu remorci cu macara care au capacitatea de incarcare de 8000 – 10.000 de kilograme.

In ceea ce priveste macaraua, aceasta poate ridica fara probleme marfa care cantareste in jur de 1000 de kilograme. Unele macarale pot sa ridice chiar si greutati mai mari. De aceea, cand este nevoie de transportul stalpilor din beton, o remorca prevazuta cu macara este perfecta.

O astfel de remorca este potrivita chiar si cand este nevoie de transporturi forestiere. Lemnele foarte grele si voluminoase vor fi urcate in remorca doar de o macara. Alta solutie cu siguranta nu ar exista.

Concluzie

O remorca cu macara dupa cum se poate vedea, este utila cand sunt necesare transporturi speciale. Macaraua remorcii poate ridica de la sol marfa foarte grea, pe care o va aseza in remorca. Cand stivuitorul nu poate incarca marfa in remorca, macaraua este perfecta.

Pentru transporturi forestiere de exemplu sau pentru stalpii de beton, nu exista solutii mai bune decat remorcile cu macara.

Check Also

Solutie Pentru Dezinfectarea Instrumentelor

Solutie Pentru Dezinfectarea Instrumentelor

Tipuri de solutie pentru dezinfectarea instrumentelor de gradina Stiati ca exista mai multe tipuri de …