Acasa / Sanatate / Optica Medicala

Optica Medicala

Optica Medicala

Optica Medicala presupune si etapa de preventie. Sanatatea vizuala este foarte importanta. Se recomanda efectuarea unui consult oftalmologic anual. Foarte multe afectiuni oculare nu prezinta nici un fel de simptome. Acestea sunt descoperite doar cu ocazia efectuarii unui control oftalmologic, inainte de a se agrava. Astfel, actionand in timp util, aceste afectiuni pot fi tratate.

Optica MedicalaPersoanele care poarta ochelarii vor merge la periodic la un Cabinet Oftalmologic Brasov. Dipotriile se pot schimba la diferite intervale de timp. Automat trebuie schimbati si ochelarii. Doar in acest fel se va pastra o vedere clara pentru mult timp.

Ochelarii de vedere sau ochelarii de soare pot fi inlocuiti, cu succes, de lentilele de contact. Acest tip de lentile poate fi purtat de orice persoana, indiferent de categoria de varsta. Se pot purta si ochelari dar si lentile de contact. Pacientul are aceasta posibilitate. In ambele situatii se va asigura o vedere corecta. Lentilele de contact pot fi insa purtate si in mod permanent.

Check Also

Analize Medicale Brasov

Analize Medicale Brasov

Cand trebuie sa imi fac anumite analize medicale Brasov? Atunci cand vine vorba despre analize …