Acasa / Sport si Recreatie / Monitor Ski Poiana Brasov

Monitor Ski Poiana Brasov

Monitor Ski Poiana Brasov

Monitor Ski Poiana Brasov – se regasec la scoala de ski din Poiana Brasov. Acestia sunt instructori calificati si atestati. Ei au rolul unor profesori. Detin toate calitatile necesare pentru a-i invata pe cursanti sa schieze. Sunt profesionisti. Ofera lectii de schi la standarde de calitate ridicate. Ofera implicit lectii particulare. Se adreseaza atat celor mici, cat si celor mari. Copii, adolescentii si adultii au posibilitatea sa invete sa schieze. Se vor organiza programe diferite pentru fiecare categorie de varsta. La lectiile de schi pot participa si cei care stiu sa practice acest sport. Sunt cursuri de schi separate : cursuri de initiere si cursuri de perfectionare. Cu toti se vor bucura de o experienta unica.

Monitor Ski Poiana Brasov

Poiana Brasov este o statiune montana. Este locul ideal pentru desfasurarea activitatilor sportive. Aceasta statiune montana dispune de mai multe partii de schi. Acestea sunt special amenajate si dispun de toate facilitatile necesare practicarii acestui sport de iarna. Monitor Ski Poiana Brasov – este cel care sta la dispozitia turistilor care vor sa shieze. Monitorii de ski ii indruma pe cursanti pas cu pas. Ii sfatuieste care este echipamentul cel mai potrivit pe care acestia trebuie sa il poarte. Multi dintre monitorii de ski sunt fosti sportivi de performanta.

Profesia acestora este reglementata la nivel national. Ei sunt constituiti, ca forma de organizare, in Asociatia Nationala a Instructorilor Sportivi din Romania. Participa impreuna la sedinte, la diferita conferinte. Isi imbunatatesc in permanenta pregatirea profesionala.

Ski Poiana Brasov

Monitor Ski Poiana BrasovCursurile de schi au loc in anumite perioade. Intervalele de timp sunt stabilite de comun acord cu cei care isi doresc sa schieze. Monitor Ski Poiana Brasov – ofera servicii de calitate. Prezinta cursantilor echipamentul necesar. Un echipament complet este format din : schiuri, clapari, bete, casca, ochelari de ski, manusi de ski. Aceste echipamente pot fi achizitionate de la magazin cu profil specific din Poiana Brasov. Insa echipamentele pot fi si inchiriate. Pe partie sunt amenajate locuri speciale de unde acestea pot fi inchiriate zilnic. Tarifele de inchiriere a echipamentelor variaza in functie de nivelul cursantului. Acestea sunt mai mici pentru incepatori, iar pentru nivelele mediu si avansati, tariful creste in mod semnificativ.

Check Also

Echitatie Rasnov

Echitatie Rasnov

Ce trebuie sa stii despre echitatie Rasnov? Ai primit invitatia de a participa la o …