Acasa / Industrie / Iluminat Public si Festiv

Iluminat Public si Festiv

Ce tipuri de lumini pot fi alese pentru iluminat public si festiv in marile parcari?

O parcare foarte extinsa poate beneficia de instalarea corpurilor de iluminat public si festiv. Acestea pot fi folositoare pur si simplu pentru a ilumina parcarea.

De asemenea, pot fi folosite becuri pentru iluminat festiv in momentul in care se organizeaza diverse evenimente intr-o astfel de parcare. In randurile de mai jos va prezentam diferitele tipuri de lumini LED potrivite pentru o astfel de parcare.

Lumini LED pentru iluminat public si festiv intr-o parcare

Multe lumini sunt folosite in aceste zile in special datorita rolului practic si functional, dar si in scopuri decorative. In continuare veti vedea care pot fi luminile potrivite pentru iluminarea unei parcari publice, mai ales daca in parcare sau in imediata apropiere se desfasoara diverse evenimente:

1. Lumini fluorescente

Luminile fluorescente lucreaza pe mecanismul mercurului de joasa presiune prezent in interiorul acestuia. Cand o putere electrica reactioneaza cu mercurul, genereaza raze UV ​​care permit fosforului sa produca lumina.

Iluminat Public si FestivIn tubul de sticla, vaporii de mercur sunt umpluti, generand si distribuind lumina uniform. un astfel de corp de iluminat produce lumina cu efect de 360 ​​de grade. La ardere, elibereaza mercur toxic, dar, pe langa asta, luminile fluorescente sunt durabile si au efecte de lumina grozave.

2. Lumini cu leduri

Acestea sunt in tendinte si produc unda verde. LED-ul este o abreviere a diodei emitatoare de lumina. Un astfel de bec LED are instalat in el un semiconductor electroluminiscent pre-cip. Cipul instalat produce lumina prin conversia energiei electrice sau electrice.

Luminile LED sunt perfecte pentru a adauga estetica in orice loc. Au o viata durabila, caracteristici sigure si sunt prietenoase cu mediul. Luminile LED sunt mai scumpe in comparatie cu altele datorita caracteristicii lor de protectie si nu elibereaza raze si substante toxice.

Alegerea luminilor fluorescente LED pentru iluminatul festiv si public in parcari

Atunci cand vine vorba despre iluminat public si festiv in marile parcari publice, se pot alege luminile LED. Acestea se potrivesc perfect pentru orice decor deoarece nu polueaza mediul si nu genereaza raze daunatoare. Aceste lumini sunt cele mai bune si sigure pentru oameni si mediu, deoarece sunt placute si functioneaza bine.

Consumul de energie al luminilor LED este mult mai mic decat al altor lumini. Au un consum cu 90% mai mic decat luminile cu incandescenta si cu 50% mai mic comparativ cu luminile fluorescente.

Instalatii electrice

In aceasta putere, luminile LED genereaza lumina cu o luminozitate de zece ori mai mare decat alte lumini fara a consuma energie electrica grea. Folosirea acestuia va aduce beneficii financiare prin reducerea facturilor.

Un alt motiv pentru a opta pentru lumini LED este durata de viata a acestora. Aceste corpuri de iluminat LED pentru iluminat public si festiv dureaza foarte mult comparativ cu alternativele existente, numarand pana la 30000 de ore. Perioada de valabilitate extinsa reduce costul achizitionarii de noi lampi si facturile de electricitate.

Acestea sunt asadar, optiuni de luat in considerare privind corpurile pentru iluminat public si festiv intr-o parcare publica sau privata. Electricienii care se ocupa de efectuarea montajului acestor becuri, va pot oferi informatii suplimentare cu privire la acestea.

Ba chiar mai mult, va pot recomanda si becuri de la cei mai renumiti producatori de pe piata. Tinand cont de sfaturile si de recomandarile acestora, aveti siguranta faptului ca faceti o alegere inspirata cu privire la aceste becuri.