Acasa / Cazare / Hotel 5 Stele Brasov

Hotel 5 Stele Brasov

Hotel 5 Stele Brasov

Un hotel cu un standard foarte ridicat este un Hotel 5 Stele Brasov. Este foarte luxos. Ofera servicii de calitate ridicata. Raportul calitate pret este unul foarte bun. Designul si arhitectura acestor hoteluri prezinta eleganta si rafinament sporit. Serviciile oferite sunt, de foarte multe ori, servicii exclusiviste. Camerele sunt echipate cu tehnologie avansata.

Hotel 5 Stele BrasovFiecare Hotel Brasov are propriile reguli de organizare si functionare. Legislatia in vigoare permite emiterea unui regulament de ordine interioare in vigoare de catre personalul administrativ competent. Se vor stabili, in mod clar, regulile care trebuie respectate in timpul sederii in unitatea de cazare respectiva.

In primul rand se prevede care este perioada de timp maxima si lungimea unei sederi la hotelul ales in vederea petrecerii vacantei. Se va indica intervalul orar in care are loc primirea turistilor. Vor exista reglementari inclusiv si cu privire la modul in care se vor utiliza facilitatile hoteliere. Turistii vor primi toate informatiile necesare in vederea petrecerii unui sejur de neuitat.

Check Also

Oferte De Cazare Brasov

Oferte De Cazare Brasov

Oferte De Cazare Brasov Cele mai interesante Oferte De Cazare Brasov ofera beneficii exclusive clientilor …