Acasa / Constructii / Folie Stretch

Folie Stretch

Folie Stretch

Este bine sa aveti in vedere o Folie Stretch. O astfel de folie va fi pe placul vostru si o veti aprecia mult. Ea este o folie din plastic maleabila. Aceasta se va intinde perfecta si infasoara lucrurile, astfel incat acestea pot fi ambalate foarte usor. Acest tip de ambalaj este utilizat in cazul transporturilor foarte mari. Multe companii se folosesc de aceasta folie pentru a securiza cat mai bine produsele. O astfel de folie este asadar o alegere buna pentru voi.

Folie Stretch

Trebuie sa stiti ca o Folie Stretch nu este un ambalaj obisnuit. Aceasta este un produs ideal care va ofera o multime de avantaje. In primul rand, ea ofera o rezistenta sporita la conditiile de mediu. De asemenea, aceasta reuseste sa protejeze cu succes orice bun lasat in aer liber. Mai puteti apela la aceasta folie in cazul in care doriti sa fixati produsele pe paleti. Ea reuseste si sa protejeze in acelasi timp produsele.

Folie StretchTransportul, dar si depozitarea produselor se va realiza astfel fara probleme. Exista si folie stretch cu uz manual. Aceasta va avea diverse dimensiuni. Veti putea alege asadar o astfel de folie in functie de latimea, grasimea, dar si greutatea dorita. Puteti opta pentru o astfel de folie extensibila, in cazul in care va veti dori. Aceste folii se impart in folii alimentare sau folii industriale. Va trebui asadar sa alegeti folia potrivita, in functie de nevoile voastre. In cazul marfurilor usoare, dar si medii, se vor folosi foliile stretch. Acestea sunt ideale pentru uz manual.

Folii Stretch

Aceste folii sunt alegerea cea mai buna pentru paletizarea automata in cazul marfurilor grele. De asemenea, ele vor oferi o protectie sporrita impotriva prafului, dar si o stabilizare a incarcaturii. Vor proteja asadar impotriva umiditatii in timpul transportului. Ele sunt alegerea cea mai buna si datorita faptului ca datorita lor, se vor putea depozita paletii fara probleme. Aceasta folie se foloseste si cu uz general. Ea este ideala pentru a stoca produsele in congelator. Ofera o manipulare foarte usoara a marfurilor, fiind o solutie de avut in vedere pentru orice afacere doriti.

Check Also

Unitati De Vacanta

Unitati De Vacanta

Avantajele unei unitati de vacanta pentru proprietari Daca situatia financiara va permite, merita sa va …