Acasa / Servicii / Finante Brasov

Finante Brasov

Finante Brasov

Societatile specializate in Finante Brasov ofera consultanta si acces inclusiv in ceea ce priveste fondurile europene. Se vor accesa programele de finantare potrivite afacerii. Se ofera consultanta si in ceea ce priveste accesarea de fonduri guvernamentale. La nivelul fiecarei societati care ofera servicii financiare se incheie contracte de consultanta.

Finante BrasovIn materie de Finante exista reglementari legale care ofera directii precise de urmat. Menirea acestora este de a asigura, in primul rand, protectia consumatorilor. Notiunea de consumator include orice persoana fizica sau persoana juridica care desfasoara sau nu o activitate comerciala. Aceste categorii de persoane pot apela la unul din serviciile financiare existente pe piata.

Nu se va permite existenta unor costuri suplimentare in ceea ce priveste serviciul financiar contractat initial. Se vor respecta timpii initial stabiliti. Va exista intotdeauna, clar si expres stipulat, dreptul de denuntare unilaterala a unui contract incheiat intre un furnizor de servicii si un consumator. Se vor garanta mecanismne de compensare, asigurate prin intermediul fondurilor de garantare.

Check Also

Schimbare Sticla Ecran Brasov

Schimbare Sticla Ecran Brasov

Unde se efectueaza schimbare sticla ecran Brasov pentru Xiaomi 13 Pro? Persoanele care detin dispozitive …