Acasa / Servicii / Epilare Brasov

Epilare Brasov

Care sunt cele mai frecvente intrebari despre epilare Brasov IPL?

Pentru cei care nu stiu, procedura de epilare Brasov IPL este o metoda eficienta pentru indepartarea parului.

Aceasta procedura este mult mai eficienta in comparatie cu metodele traditionale precum epilarea cu ceara sau cu zahar. Insa, este o procedura care nu ofera rezultate la fel de durabile precum epilarea definitiva cu laser.

Despre epilarea IPL au aparut tot felul de intrebari ale persoanelor care isi doresc sa urmeze aceasta metoda de indepartare a parului. Unele dintre cele mai frecvente astfel de intrebari sunt prezentate in continuare.

Ce este procedura de epilare Brasov IPL?

Epilarea IPL este o alternativa populara si foarte eficienta la epilarea cu ceara sau cu zahar, dar si la barbierit. cest tratament are capacitatea de a indeparta firele de par de pe zona tratata pentru mai multe saptamani.

Epilarea IPL este un tratament care foloseste Lumina Intensa Pulsata pentru a viza foliculii de par din interiorul pielii. Acestia sunt distrusi de energia termica pe care o creeaza lumina si apoi sunt indepartati in mod natural din corp.

De ce nu ar trebui sa smulg in timpul tratamentelor de indepartare a parului IPL?

Smulgerea firelor de par intre tratamentele de epilare Brasov IPL sau inainte, nu este utila pentru procesul de indepartare a parului.

Epilare BrasovAcest lucru se datoreaza faptului ca lumina va folosi parul ca ghid catre foliculul de par, unde acesta va fi transformat in energie termica, distrugand celula de par.

In timp ce barbierirea indeparteaza parul vizibil de pe stratul exterior al pielii, miezul interior al parului va fi in continuare acolo, iar acest lucru poate fi gasit prin tratamentul IPL. Cu toate acestea, smulgerea deseori indeparteaza complet parul din folicul, chiar si in interiorul pielii.

Acest lucru inseamna ca parul nu poate ghida lumina catre folicul si ca foliculul de par din adancul straturilor pielii nu poate fi distrus. Ca urmare, parul va creste in continuare normal.

Pot sa folosesc aparatul de ras intre tratamentele IPL?

Barbieritul intre tratamente IPL este o modalitate excelenta de a gestiona cresterea parului si de a mentine parul nedorit la minimum intre si dupa tratamentele IPL.

Acest lucru este mult mai benefic decat smulgerea sau epilarea cu ceara, care ar avea in schimb un impact negativ asupra rezultatelor generale.

Desi ar trebui sa incercati sa evitati barbierirea chiar inainte de tratament, barbierirea cu o saptamana sau mai mult inainte, poate fi de asemenea utila pentru a indeparta firele de par mai lungi si pentru a permite ca foliculii de par sa fie vizati mai eficient.

Ce se intampla daca opresc tratamentele IPL devreme?

Oprirea tratamentelor IPL dupa doar una sau doua cursuri nu va avea ca rezultat rezultatele complete. De obicei, dupa al treilea tratament, rezultatele devin mai vizibile, dar pentru indepartarea definitiva a parului, ar trebui sa continuati cu tratamentul complet.

Indepartarea parului IPL poate ajuta cu firele de par incarnate?

Parul incarnat poate fi o problema recurenta enervanta si iritante, mai ales pentru persoanele cu par aspru sau cret.

Acestea pot face ca pielea sa arate si sa se simta denivelata, sa fie rosie, iritata si sensibila, cu pete mici care pot fi predispuse la infectii ale pielii.

Tratamentul de indepartare a parului IPL reduce foarte mult cresterea parului sau o opreste complet. Acest lucru inseamna ca nu va mai trebui sa aveti de suferit din cauza firelor de par incarnate.

Acestea sunt asadar, unele dintre cele mai frecvente intrebari cu privire la procedura de epilare Brasov IPL. Este important sa cunoasteti aceste raspunsuri ale intrebarilor, pentru a putea alege daca sa urmati sau nu procedura.

Check Also

Video Chat Brasov

Angajari Brasov

Ce fac fetele intr-un studio dinBrasov? Daca te-ai gandit sa aplici pentru un loc de …