Acasa / Sport si Recreatie / Cursuri Yoga Brasov

Cursuri Yoga Brasov

3 pasi la cursuri yoga Brasov pentru a va mentine echilibrul pe saltea

Persoanele care merg la cursuri yoga Brasov, o pot face din diferite motive. Unele dintre aceste persoane au probleme cu echilibrul, si aleg sa rezolve aceasta problema prin participarea la sedintele de yoga.

Echilibrul vine odata cu practica si yoga, si cu cat practicati mai mult aceasta activitate, veti dezvolta si echilibrul. In timp ce unii yoghini sunt in mod natural mai in ton cu simtul lor de echilibru, exista totusi tehnica implicata.

Echilibrarea in yoga necesita rabdare, avansarea treptata a unei pozitii si concentrare. Vom discuta in continuarea articolului despre trei moduri care va vor ajuta sa dezvoltati aceste calitati in practica dumneavoastra.

Exersati rabdarea la cursuri yoga Brasov

Echilibrul nu este ceva cu care ne nastem, este ceva pe care il dezvoltam in timp. Tinand cont de acest aspect, trebuie sa aveti mare rabdare.

Poate fi nevoie sa asteptati saptamani, luni si chiar ani de cursuri de yoga pentru a va dezvolta simtul echilibrului. Vine cu practica. Inainte de a incepe sa va comparati cu alti practicanti de yoga care nu par sa iasa niciodata din vrksasana (pozitia copacului), tineti cont ca ar putea fi nevoie de ani de zile in practica.

De asemenea, s-ar putea sa fi dezvoltat simtul echilibrului in afara yoga, la dans sau la drumetii, de exemplu. Practica lor este a lor, iar a practica dvs. este a dvs.

Cei care sunt noi la cursuri yoga Brasov tind sa fie foarte duri cu ei insisi. Ei inca nu realizeaza ca yoga este o calatorie individuala si nu exista absolut nicio competitie sau posibilitatea de a fi „bun” sau „rau” la asta! Este o practica continua, pe tot parcursul vietii, nu o cautare a perfectiunii.

Inaintati incet dar sigur

Una dintre cele mai mari greseli pe care le poate face cineva inscris la cursuri yoga Brasov, este sa se grabeasca. Exista pozitii care sunt usoare in yoga, dar pozitia completa necesita un puternic simt al echilibrului. In loc sa va asezati direct in pozitia copacului cu un picior pe coapsa opusa, incepeti cu un calcai sprijinit deasupra piciorului impamantat.

Cursuri Yoga BrasovAcest lucru este o provocare in sine. Lucrati aceasta pozitie a arborelui pentru mai multe clase. Odata ce nu se mai simte provocator, atunci incercati sa sprijiniti piciorul de gamba opuse. Pasul final va fi sprijinirea piciorului de coapsa opusa.

Cele mai multe pozitii de yoga ofera pasi incrementali similari. Intr-un echilibru de brat precum kakasana (pozitia corbului), de exemplu, puteti incerca sa ridicati doar un picior de pe podea odata. In cele din urma, vei putea ridica ambele picioare simultan.

S-ar putea sa ramaneti acolo doar o clipa, dar cu practica, veti invata sa ridicati ambele picioare cu control si sa le apropiati de fund.

Concentrarea este foarte imprtanta

Echilibrul este intr-adevar o chestiune de concentrare mai mult decat abilitatea reala de a echilibra. Aveti nevoie de concentrare atat mentala, cat si vizuala pentru a ramane intr-o pozitie la cursuri yoga Brasov. Yoga recomanda folosirea Drishti pentru a ramane constant.

Drishti este o privire neclintita, concentrata intr-un singur punct. Ajuta la imbunatatirea echilibrului fizic si mental.

Pe masura ce va indreptati intr-o pozitie, blocati-va vederea intr-un singur punct. In pozitia corbului de exemplu, priviti un punct de pe podea la aproximativ un metru in fata dvs. Pastrati acea privire constanta in timp ce ridicati picioarele de pe podea si chiar si cand iesiti din pozitie.

Acelasi drishti poate fi folosit in orice echilibru de brat

Intr-o postura de echilibrare in picioare, fixati-va drishti intr-un punct la cativa metri, direct in fata dvs. Pastrati o privire concentrata si neclintita in timp ce ridicati un picior de pe podea. Mentineti aceasta privire pe toata durata posturii si chiar si atunci cand reveniti la pozitia initiala.

Invatarea echilibrului pe un plan fizic va ajuta la dezvoltarea concentrarii mentale si invers. Va puteti imbunatati simtul echilibrului pe covoras, lucrand la puterea de concentrare de pe covorasul respectiv. Cel mai important, opriti multitaskingul. Cand exersati, concentrati-va pe munca respectiva.

Bucurati-va de progresul dvs.!

Unul dintre cele mai distractive aspecte ale unei practici consecvente la cursuri yoga Brasov, ste recunoasterea propriei dezvoltari. La inceput, totul pare dificil, de la ramanerea in pozitie, pana la pastrarea concentrarii asupra respiratiei.

Echilibrarea poate fi deosebit de dificila. Dar avand rabdare, avansand treptat si perfectionandu-va puterea de concentrare, echilibrul vi se va imbunatati.

Tineti cont de acest lucru in timp ce lucrati la echilibrul dvs. Imbratisati procedura ca incepator si avansati pas cu pas cu dragoste si acceptare.

Check Also

Inchiriat Autorulote Brasov

Inchiriat Autorulote Brasov

Inchiriat autorulote Brasov Un serviciu bun de Inchiriat Autorulote Brasov este optiunea cea mai la …