Acasa / Constructii / Containere Modulare

Containere Modulare

Merita sa cumparam case din containere modulare?

Stiati ca in ultimii ani au aparut si in Romania o multime de case din containere modulare? Se poate spune ca este un nou fenomen in tara noastra, mai ales ca aceste containere modulare sunt folosite si in alte scopuri.

Acest lucru nu trebuie sa va uimeasca. Conainerele modulare au o multime de avantaje semnificative. Acest articol insa va aduce la cunostinta informatii cu privire la casele construite din containere modulare. Este important sa cunoasteti aceste detalii mai ales daca va aflati in cautarea unei locuinte.

Case din containere modulare

Construirea propriei case este unul dintre cele mai pline de satisfactii pe care le puteti face pentru dvs. si pentru familia dvs. Exista atat de multe avantaje pentru o constructie personalizata a casei si atat de multe motive pentru a face fata acestei provocari.

Cu toate acestea, daca v-ati uitat vreodata la costul construirii unei case, stiti cat de costisitoare poate fi. De aceea, cea mai buna solutie consta in achizitia unei case din constructii modulare. Sau puteti de asemenea sa cumparati containerele si sa va asamblati propria casa in functie de stilul preferat.

Achizitia unei astfe l de case sau a containerelor este o modalitate excelenta de a obtine toate facilitatile si luxul unei case personalizate fara cheltuieli. Cu miscarea de locuinte alternative in plina expansiune, nu a existat niciodata un moment mai bun pentru a incepe.

O astfel de locuinta este construita folosind containere reciclate ca structura a casei. Containerele de transport sunt folosite pentru a transporta marfuri in intreaga lume in tot felul de moduri.

Containere ModulareSunt proiectate pentru a se potrivi pe camioane, trenuri si nave si sunt in mare parte uniforme ca marime si forma. Datorita acestei uniformitati, sunt perfecte pentru construirea de case la comanda interesante.

Containerele de transport sunt de obicei realizate din otel si au forme dreptunghiulare. Aceasta inseamna ca sunt o alegere excelenta daca va place stilul modern al casei. Tot ce trebuie sa faceti este sa aranjati containerele intr-un anumit fel si sa amenajati interiorul.

In multe cazuri, nici macar nu aveti nevoie de incadrare pentru interior, cu exceptia cazului in care doriti izolarea personalizata a containerelor de transport.

Tipuri de containere de transport

Exista cateva tipuri diferite de containere de transport maritim si este important sa cunoasteti diferenta. Majoritatea caselor de containere modulare sunt construite din containere standard, care sunt cele mai comune tip.

Acestea vin in diferite dimensiuni, inclusiv 8×10, 8×20 sau 8×40. Pot fi stivuite unul peste altul sau unul langa altul daca doriti sa va mariti spatiul de locuit.

Avantajele caselor din containere modulare

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unei case din containere modulare este faptul ca este deosebit de durabila. Deoarece veti folosi in general materiale reciclate, exista foarte putine amprente de carbon.

Majoritatea containerelor de transport vor fi depozitate sau vor fi oricum reciclate. Folosindu-le pentru a construi o locuinta, puteti reduce pasii necesari pentru a le readuce in circulatie.

Al doilea avantaj semnificativ este reprezentat de costul unei astfel de case. Este mult mai ieftina in comparatie cu o casa construita in mod traditional. Acest lucru va poate economisi bani atat pe forta de munca, cat si pe materiale pentru intregul proiect

Sa nu uitam nici ca o astfel de casa este mult mai repede construita in comparatie cu o casa din caramida sau comparativ cu o casa din BCA. Pentru cei care se afla intr-o oarecare criza de timp, acest tip de casa poate fi solutia perfecta.

Acestea sunt asadar informatii generale pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca referitor la casele din containere modulare.

Check Also

Folie Stretch

Folie Stretch

Folie Stretch Este bine sa aveti in vedere o Folie Stretch. O astfel de folie …