Acasa / Evenimente / Club Rasnov

Club Rasnov

Club Rasnov de lux

Un Club Rasnov de lux este una dintre cele mai exclusiviste locatii. Este situat in centrul orasului. Vederea este panoramica, fiind situat intr-o zona montana. Accesul la principalele puncte de atractie turistica din zona este foarte facil. Se pot vizita si statiuni renumite aflate in imprejurimi. Atmosfera din incinta clubului este foarte placuta.

Personalul este foarte amabil, indeplinind toate cerintele clientilor cu maxima promptitudine. Staff-ul dispune de o vasta experienta in domeniu. Este si foarte prietenos si zambitor. Relaxarea si distractia sunt principalele caracteristici ale clubului. Locatia este foarte prietenoasa. Meniul oferit clientilor este foarte variat si diversificat.

Club Rasnov – o atmosfera sofisticata

Club RasnovCele mai spectaculoase evenimente se desfasoara in cadrului unui Club Rasnov. Se organizeaza seri speciale si petreceri private. In fiecare seara tematica petrecerii poate fi diferita. Sunt organizate seri speciale pentru rockeri. Au loc si seri speciale pentru karaoke. Evenimentele se bucura si de o promovare intensa.

De foarte multe ori se ofera si intrarea libera, in special persoanelor de sex feminin. Clubul poate gazdui si anumite festifivati. Au loc inclusiv si spectacole de cabaret si magie. Spectacolele, indiferent de tematica, vor fi memorabile si magice. Petrecerea dureaza pana in zorii zilei. Au loc si degustari de vinuri cu diferite arome, cum ar fi cele cu gust de mere verzi sau cu esenta de stejar. Daca aveti nevoie de relaxare, va asteptam la Spa Rasnov.

Alege Club Rasnov

Un club deschis non stop este un Club Rasnov. Locatia dispune si de o gradina si o terasa de vara special amenajate. Acestea sunt deschise numai pe timpul verii. Bauturile, in special coktailurile servite pe terasa sunt atent selectionate, in functie de gusturile clientilor. Atmosfera exclusivista prezinta foarte mult rafinament. Calitatea si luxul sunt esentiale. In incinta clubului se pot organiza si concerte live, in functie de tematica aleasa. Se pot promova cu succes cele mai indraznete idei si proiecte de creatie artistica. Publicul larg are acces facil la cele mai noi evenimente de divertisment organizate in incinta clubului. Meniul este foarte diversificat si sofisticat. Clientii clubului vor petrece momente foarte frumoase si de neuitat.

Check Also

Servicii Organizari Evenimente Brasov

Servicii Organizari Evenimente Brasov

Servicii Organizari Evenimente Brasov Cele mai multe Servicii Organizari Evenimente Brasov ofera consultanta gratuita pentru …