Acasa / Sanatate / Clinica Stomatologica Brasov

Clinica Stomatologica Brasov

Este indicat sa aleg un implant dentar de la o clinica stomatologica Brasov?

Persoanele care au unul sau mai multi dinti lipsa, cu siguranta vor primi ajutor intr-o clinica stomatologica Brasov.

Intr-o astfel de clinica isi desfasoara activitatea mai multi medici dentisti, iar acestia pot veni cu cele mai bune soolutii pentru pacienti. Una dintre aceste solutii o reprezinta implanturile dentare, despre care vom discuta mai multe lucruri in randurile de mai jos.

Asadar, daca aveti unul sau mai multi dinti lipsa, in mod evident trebuie sa ramaneti alaturi de noi si sa aflati de ce sunt recomandate implanturile dentare.

Implanturile dentare de la o clinica stomatologica Brasov

Cand vine vorba de inlocuirea dintilor care lipsesc sau sunt deteriorati, aveti mai multe optiuni. Cu toate acestea, o optiune care iese in evidenta fata de restul este implanturile dentare.

Implanturile dentare ofera beneficii pe care nici o alta optiune de inlocuire a dintilor, cum ar fi protezele dentare sau puntile, nu le pot oferi. Iata principalele beneficii ale acestei optiuni inovatoare:

1. Previne pierderea osoasa

Cand pierdeti dintii, aveti tendinta de a pierde si masa osoasa din maxilar. Osul maxilarului are nevoie de stimularea pe care o primeste atunci cand dintii dvs.se conecteaza pentru a-si mentine masa. Implanturile dentare sunt singura optiune pentru inlocuirea dintelui care inlocuieste si stimularea osoasa a maxilarului, iar astfel contribuie la prevenirea pierderii osoase.

2. Implanturile dentare se potrivesc cu dintii naturali

Implanturile dentare pot fi confectionate intr-o foarte mare varietate de forme si dimensiuni. Stomatologul dumneavoastra se va consulta cu dumneavoastra pentru a proiecta implanturi dentare care se potrivesc perfect cu culoarea dintilor din jur.

Clinica Stomatologica BrasovAceste implanturi se potrivesc perfect si in spatiul gol. Nimeni nu isi va putea da seama cand zambiti, ca aveti implanturi dentare si nu dinti naturali. Acest lucru il veti sti doar dumneavoastra si medicul dentist care v-a inserat implantul.

3. Activeaza vorbirea naturala

Unele optiuni de inlocuire a dintilor, cum ar fi protezele dentare, va pot afecta capacitatea de a pronunta corect cuvintele. Lipsa dintilor va poate modifica si vorbirea. Deoarece implanturile dentare se simt si functioneaza la fel ca dintii naturali, ele va permit sa vorbiti usor si natural.

Acesta este unul dintre avantajele majore ale implanturilor dentare de la o clinica stomatologica Brasov.

4. Sunt usor de ingrijit

Un alt avantaj major al implanturilor dentare este ca sunt usor de ingrijit. Nu trebuie sa cheltuiti bani pentur a cumpara produse speciale pentru ingrijirea acestora. Va puteti spala pe dinti cu pasta pe care o foloseati si inainte. Implanturile nu necesita ingrijire speciala.

5. Implantuile dentare sunt versatile

Puntile, protezele partiale si protezele complete sunt toate limitate in numarul de dinti pe care ii pot inlocui. Astfel, in functie de cati dinti ati pierdut, optiunile de tratament pot fi limitate. Implanturile, pe de alta parte, sunt proceduri incredibil de versatile.

Acestea pot fi echipate cu o coroana pentru a reface un singur dinte, o punte sau o proteza partiala pentru a inlocui mai multi dinti, sau proteze complete pentru a va inlocui toti dintii. Acest lucru va permite dvs. si medicului dentist sa creati cel mai bun plan de tratament pentru dvs.

Concluzie

Cand vine vorba despre inlocuirea dintilor lipsa, pot exista mai multe optiuni. Cu toate acestea, implanturile de la o clinica stomatologica Brasov reprezinta cea mai avantajoasa solutie datorita beneficiilor pe care le ofera.

Check Also

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov Alegeti un Dentist Copii Brasov. Acest specilist va veni mereu in intampinarea …