Acasa / Servicii / Avocat Brasov

Avocat Brasov

Avocat Brasov

Un Avocat Brasov poate reprezenta clientul in fata unei instante judecatoresti, indiferent de gradul acesteia de jurisdictie.Avocatul are drepul de a sustine si de a proba toate apararile formulate de client. Avocatul este intotdeauna confidentul clientului in ceea ce priveste cauza incredintata. El va fi mereu sfatuitorul clientului sau. Acesta va incheia intotdeauna un contract de asistenta juridica cu clientul sau.

Avocat BrasovContractul de asistenta juridica va fi intotdeauna incheiat in forma scrisa. Este ceruta forma ad probationem a contractului. Vor fi indeplinite toate conditiile cerute de lege pentru incheierea valabila a unei conventii. Orice contract incheiat intre avocat si clientul sau va fi inregistrat intr-un Registru special.

Onorariile unui Avocat In Brasov se stabilesc in mod liber. Vor fi insa respectate intotdeauna cerintele legii. Onorarile avocatului sunt de mai multe feluri. Pot fi onorarii fixe, onorarii de succes sau onorarii orare. Onorariul va fi platit avocatului doar de client sau de mandatarul acestuia. Pot exista contestatii sau reclamatii privind stabilirea onorariului unui avocat.

Check Also

Formatie Nunta

Formatie Nunta Live

Ce beneficii ofera o formatie nunta? Formatie Nunta – Cand vine vorba de nunta, multe …