Acasa / Imobiliare / Apartament Cu 3 Camere Brasov

Apartament Cu 3 Camere Brasov

Apartament Cu 3 Camere Brasov modern utilat

Un Apartament Cu 3 Camere Brasov modern utilat poate fi si inchiriat in regim hotelier. Acesta este situat intr-o zona centrala. Vederea panoramica asupra orasului este minunata si magnifica. Terasa sau balconul aferent sunt foarte mari. Accesul nelimitat la internet este gratuit. In living exista un televizor mare si plat. Exista televiziune prin cablu.

Apartament Cu 3 Camere BrasovInchirierea de Apartamente Brasov in regim hotelier este realizata, de cele mai multe ori, prin intermediul agentiilor imobiliare. Astfel, se va obtine cel mai bun pret. Este asigurat raportul calitate-pret. Spatiul este foarte mare. Confortul sporit este asigurat. Oaspetii se vor bucura de foarte multa liniste si intimitate.

Camerele sunt utilate modern. Dispun si de un coltar extensibil. Taburetii sunt in forma de cub. Exista si o masuta special amenajata pentru cafea. Masa din interiorul livingului este extensibila, in functie de numarul oaspetilor care doresc sa o foloseasca. Exista amenajata si o biblioteca mare cu felurite carti.

Check Also

Vanzari Apartamente Brasov

Vanzari Apartamente Brasov

Vanzari Apartamente Brasov Dezvoltatorii imobiliari dispun de departamente specializate de Vanzari Apartamente Brasov. Apartementele care …