Acasa / Servicii / Agentie Web Design Brasov

Agentie Web Design Brasov

Agentie Web Design Brasov

Agentiile specializate de Web Design Brasov creeaza site-uri frumoase. Platforma WordPress este folosita pentru a crea un site, un blog sau o aplicatie web. Acest software open-source are functionalitati puternice. Design-ul este prietenos. Poate fi personalizat in functie de cerintele clientului.

Este un software gratuit. Platforma WordPress este scrisa in limbajul PHP. Gestionarea bazelor de date se face utilizand sistemul MySQL. Sistemele de sabloane sunt scrise in limbajele HTML si CSS. Dispune de un numar impresionant de plugin-uri. Acestea au rolul de a modifica anumite functionalitati ale platformei WordPress. Acest software open source dispune de o multitudine de teme gratuite. Interfata poate fi schimbata utilizand si teme premium.

Alege Web Design Brasov

Web Design Brasov reprezinta conceptul care include serviciile aferente realizarii unui site modern. De regula, se ofera hosting gratuit timp de douasprezece luni. Fiecare site creat dispune de un design unic. Designul este personalizat si adaptat exigentelor impuse de client. Exista posibilitati de alegere. O agentie de web design va prezenta initial un numar de trei variante de design unic. Clientul va alege varianta preferata. La final, site-ul va fi optimizat in asa maniera incat se va incarca pe orice tip de dispozitiv.

Agentie Web Design BrasovAgentia de web design va asigura si viteza de incarcare a paginilor web create. Deci, site-ul va fi optimizat pentru viteza. Deasemenea, indexarea site-ului va fi structurata. Acesta va fi usor de retinut. Deci, site-ul va fi pregatit SEO. Site-ul va fi construit folosind platforma WordPress. Va contine o sectiune separata intitulata Galerie Foto. Aceasta pagina distincta va include imagini pentru portofoliu. Tot in aceasta sectiune vor fi prezentate si proiectele anterioare realizate. Aceasta pagina va fi construita in scop de promovare.

Web Design Brasov

Orice site va avea o pagina de contact. Aceasta pagina va contine un formular, precum si localizarea pe harta Google Maps. O agentie Web Design Brasov acorda si garantie serviciilor oferite. De regula, termenul de garantie este de patruzecisicinci de zile. In acest interval de timp se vor corecta eventualele erori de cod si design. Avand in vedere faptul ca site-ul va fi realizat in functie de cerintele personalizate ale clientului, costurile pot fi diferite.

Check Also

Formatie Nunta

Formatie Nunta Live

Ce beneficii ofera o formatie nunta? Formatie Nunta – Cand vine vorba de nunta, multe …