Acasa / Moda / 3 modele de genți de care avem nevoie pentru stilul zilnic de viață

3 modele de genți de care avem nevoie pentru stilul zilnic de viață

Gențile vin într-o mare varietate de culori, materiale și forme, de la cele minimaliste și până la cele mai extravagante. Ce model alegem depinde, în cele din urmă, de gustul și scopul nostru personal.

Cert este că investiția într-o geantă de calitate se va merita pe deplin, deoarece o geantă de calitate poate eleva chiar și cea mai simplă ținută. Gențile reprezintă mult mai mult decât un accesoriu funcțional de care avem nevoie în rutina zilnică – acestea pot reflecta stilul individual. Indiferent dacă preferăm gențile din piele atemporale sau gențile sezoniere la modă, acestea impresionează prin funcționalitate și prin stil. Gențile premium se caracterizează prin cele mai calitative materiale și prin manopera remarcabilă, devenind asfel accesorii fiabile cu o durată lungă de funcționare.

Genți damă pentru ținute zilnice

Fiecare femeie ar trebui să dețină mai multe genți, inclusiv o geantă pentru muncă, o geantă pentru ieșirile în oraș și o geantă pentru evenimentele festive. Desigur, nu trebuie să omitem nici importanța unei genți micuțe pentru produsele cosmetice indispensabile. Selecția de genți damă este una imensă, mai ales dacă ne concentrăm asupra genților potrivite pentru rutina zilnică. O geantă de mână este perfectă pentru birou și pentru ieșirile în oraș, dar de obicei nu va dispune de suficient spațiu pentru un laptop. O geantă de umăr este ideală pentru ieșirile casual de seară, cum ar fi o întâlnire la cafenea sau o ieșire la cinematograf. Datorită formei lor, gențile de umăr arată deosebit de casual și sunt potrivite pentru activitățile recreative de toate tipurile.

Genți damă piele pentru ținute de birou

Calitatea, durabilitatea și alte caracteristici ale materialului joacă un rol major atunci când dorim să achiziționăm o geantă nouă. Gențile din piele prezintă o rezistență mare la rupere și durabilitate și, totodată, dețin proprietăți respirabile. Pentru ținutele de birou, optați pentru genți damă piele, dată fiind  rezistența lor, spațiul generos de care dispun și ușurința de întreținere. Cu toate acestea, nu uitați că gențile din piele nu trebuie expuse la lumina directă a soarelui, deoarece culoarea se poate estompa.

Genți plic pentru evenimente festive

Geanta de seară este un termen general pentru toate modelele festive de genți pentru femei. În general, gențile de seară nu au curele și vin sub forma unui plic. O astfel geantă se ține în mână sau o vom purta între partea superioară a corpului și braț. Totuși, din ce în ce mai multe genți plic sunt prevăzute cu o buclă sau o curea mică detașabilă, devenind astfel foarte potrivite și pentru ținutele obișnuite de zi cu zi.